• info@black-mod.com
  • Kérdéseket IDE várjuk

Celtic predátor előzmények:

Soccer      0

Celtic predátor előzmények:

Akik az elmúlt években követtek minket, azok tudják, hogy „oda meg vissza vagyunk” az ALIEN és PREDATOR filmekért, melyből fakadóan már a korábbi évek folyamán elkészítettük saját tervezésű egyedi Predátor jelmezünket.

Kollégákkal mára azonban elérkezettnek láttuk az időt, hogy belevágjunk egy frissített 2019-es verzió elkészítésébe.

Ebben természetesen benne van az a szakmai hiúság is, hogy szakmai rendezvényeken egyszerre két Predátor-ral is képviseltethessük magunkat.

A megújult jelmez elkészítésének lehetséges tervezetei, ötletelés, alapanyag keresés stb. folyamatosan ott motoszkált gondolatainkban, még az egyéb projektjeinkre való készülődés szüneteiben is.

A jelmez elkészítésének alapkövét jelentő „Preadator-bőr” habár korábbi munkásságunkból rendelkezésünkre állt, viszont ennek immáron 6 éve; tetszetős küllemérnek és kényelmes viselésének ellenére úgy döntöttünk, elérkezett az idő egy frissített verzió megtervezésére.

Időközben sikerült felhagynom a dohányzással, melynek pozitív volta mellett annak negatív oldalát is megélhettünk, mivel a „Predator-bőr” mérete hirtelen szűkösnek bizonyult

Jelmez tervezése során az általatok alábbi képen látható Predátor egyedi megalkotását tűztük ki célként.

A következőkben betekintést nyerhettek az új ún. „Celtic Predátor” jelmez készítésének folyamatába – Ha kedvetek van tartsatok velünk!

You must be Bejelentkezve to post a comment

Translate »