• info@black-mod.com
  • Kérdéseket IDE várjuk

Tavaszi MondoCon 2011

Aker    , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,   0

Tavaszi MondoCon 2011

Tavaszi MondoCon 2011

A Mondo Magazin idén tavasszal megrendezi az évente kétszer jelentkező MondoCont.
Több nyeremény és bajnokság is várja az érdeklődőket, a kezdeti szombati nap csúcspontja például egy Tekken verseny lesz, ahol is a fődíj egy PSP, de ezen felül a Mortal Kombat és az Assassin’s Creed: Brotherhood (kiállított PS3-akon, persze) rajongói is gyakorolhatnak.
Persze azoknak sem kell elkeseredni, akik a PC-s világot favorizálják, a szervezők ugyanis StarCraft II bajnokságot is rendeznek 50 000 forintos fődíjjal. A rendezvényen a mangák és animék szerelmesein túl a játékosok is megtalálják számításukat, mert a szervezők külön pavilonokat állítanak fel a gamer közönség kedvéért.

Ez persze csak egy része a sokoldalú programkínálatnak, hiszen lesz itt cosplay (azaz különböző témájú jelmezverseny),amiben nagy segítségetekre lehet a ModTech csapat,jelmez kiegészítők STB. Lesz még karaoke, táncverseny, sok sok anime ,képregény, és persze japán kultúra minden mennyiségben. A MondoCon helyszíne a budapesti Hungexpo, időpontja pedig május 14.-15., azaz szombat és vasárnap. Részletesebb információkért , illetve jegyelőrendelésért látogassatok el a www.mondocon.hu oldalra.
Öltözz be és legyél ott te is!

You must be Bejelentkezve to post a comment

Translate »