• info@black-mod.com
 • Szeretnél egy igazán egyedi, ütős számítógépet?   

  Nálunk nem csak egyedileg jól megtervezett, hanem zajcsökkentéssel,víz vagy lég hűtéssel, és hardverekkel összeállított gépet kapsz.

  Miért minket válassz?

  Mert sok éves tapasztalat, több nemzetközi díj, rengeteg elkészített gép, és több világ cég áll mögöttünk.

  Megfizethető ár, megbízhatóság , pontosság.

  Komoly érdeklődők ITT vegyék fel velünk a kapcsolatot.

Battlefield 3 Szimulátor!

BaluC    , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,   0

Battlefield 3 Szimulátor!

Az idő halad, a technika fejlődik és egyre élethűbb grafikával jelennek meg a játékok. Viszont mindig volt egy határ ahol még érezhető volt, hogy ez “csak” egy játék. Ezt a határt már sokan feszegették. Eleinte a több monitoros megjelenítés, és a játékhoz igazított vezérlők és kiegészítők tették a szimulátorokat élethűbbé. Azonban az autós ülések egy egy kormánnyal, vagy a repülőgép kabinok nem voltak elegendőek. Egyéb erőhatásokat is belevettek a képletbe. A Force Feedback -es kormányok és Joystick-ok, a hidraulikus és egyéb emelővel mozgatott kabinok megint löktek egy nagyot a játék élményen. De még mindig a szimulátoroknál tartunk.
Aztán jött a Wii, Kinekt és társai, ami megint csak emelte a szintet és több stílusú játékhoz lehetett használni ezeket, hogy az élmény még nagyobb legyen.

Most ott tartunk, hogy el vagyunk kényeztetve jobbnál jobb játék megjelenésekkel, de ilyen még nem volt soha!
Ez minden most fellelhető (akár kísérleti) technikát összeolvaszt, kombinál és még hozzácsapnak pár extra ötletet, hogy az ember összes érzékét átverjék olyan szinten, hogy az már félelmetes! De ezt utóbbit szó szerint vegyétek!

Kedvcsináló:
Tervezés, építés, Teszt: Ehhez ajánlott némi angol tudás, de nélküle is érthető a lényeg!

You must be Bejelentkezve to post a comment

Translate »