• info@black-mod.com
 • Szeretnél egy igazán egyedi, ütős számítógépet?   

  Nálunk nem csak egyedileg jól megtervezett, hanem zajcsökkentéssel,víz vagy lég hűtéssel, és hardverekkel összeállított gépet kapsz.

  Miért minket válassz?

  Mert sok éves tapasztalat, több nemzetközi díj, rengeteg elkészített gép, és több világ cég áll mögöttünk.

  Megfizethető ár, megbízhatóság , pontosság.

  Komoly érdeklődők ITT vegyék fel velünk a kapcsolatot.

Battlefield 3 megérkezett!

Aker    , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,   0

Battlefield 3 megérkezett!

Régen várta már sok rajongó hogy kezében érezze ezt a játékot.Október 26-tól már idehaza is kapható a játék,azonban akik már első nap rohantak az üzletbe beszerezni egészen 28 ig várniuk kellet hogy a játék aktiválható legyen,hiszen a hivatalos megjelenés okt 28 volt.
Az első tapasztalatok alapján elmondható hogy valóban megéri az árát hiszen ha a gépünk hardverei megfelelőek akkor azt kapjuk amit az előzetesekben is látni lehet.
Hihetetlen grafika a multi nem akadozik viszont valamilyen oknál fogva időnként eltűnik a célkereszt játék közben, néha még a fegyver is.
De ez csak multi közben.?
A teszt alatt 120mb internet sebesség 4 magos AMD processzor és 8gb duál memória volt,és windows 7 64-bit operációs rendszer.
Tehát valóságos katonai roham hihetetlen szépen kidolgozva.
Ami különösen tetszett a kés használata,ugyanis ha sikerül becserkésznünk az áldozatot több fajta szúrás és vágást láthatunk,és áldozatunk dögcéduláját a nyakából kitépve magunkhoz vesszük.

You must be Bejelentkezve to post a comment

Translate »