• info@black-mod.com
 • 06304648639(BaluC) & 06204807788(SocceR)
 • Szeretnél egy igazán egyedi, ütős számítógépet?   

  Nálunk nem csak egyedileg jól megtervezett, hanem zajcsökkentéssel,víz vagy lég hűtéssel, és hardverekkel összeállított gépet kapsz.

  Miért minket válassz?

  Mert sok éves tapasztalat, több nemzetközi díj, rengeteg elkészített gép, és több világ cég áll mögöttünk.

  Megfizethető ár, megbízhatóság , pontosság.

  Ha felkeltettük érdeklődésed,keress meg minket elérhetőségeink egyikén.

BaluC – Pandora (AVATAR)

BaluC    , , , , , , ,   2

BaluC – Pandora (AVATAR)

Kép

Sziasztok

Ezzel az írással elég régóta adós vagyok. Nem csak itt (fórumban és privikben), de a Logout.hu-n a (sajnos ritkán látogatott) Ph! blogomban is, és a Veletech-en is megígértem sokaknak. Így most “papírra” vetem.

Az egész onnan indult, hogy a párommal, az egyik közös mozizás alkalmával az egyik (3D-s) bemutató nagyon meg tetszett. Akkor megbeszéltük, hogy ezt majd megnézzük. Hagyni akartam, hogy a mese hasson rám és ne a marketing, így direkt kerültem minden infót a filmről csak a premier dátumát nem. Szoktam ilyet csinálni, mert már többször megesett, hogy a kritika, vagy az elbaltázott / túllihegett marketing miatt valami egészen mást kaptam mint amire számítottam. A legtisztább, ha kikerülök minden infót róla egészen a megnézés utánig és magam alkotok véleményt!
Közeledett a premier, és csak a premier utáni napra sikerült jegyet szerezni, de így is hatalmas élmény volt. Beszippantott Pandora (James Cameron) világa. Akkora hatással volt rám, hogy gyorsan körbenéztem, hogy hányféle módon lehet megnézni a “sima” 2D-s változat mellett.
A Dolby3D, a Real3D és az IMAX verziók voltak elérhetőek így mind a hármat megnéztem, persze mind különböző mozikban.

Ha esetleg lemaradtál volna, akkor egy kis ízelítő, hogy bepótold a lemaradásod:

A hatása később sem múlt el, így papíron terveztem 7+ komplett házat, ahol kétszer, ugyan azt az ötletet, nem használtam fel sehol! Ezek még lehet, hogy jól jönnek majd, mert 2015-re jön a második része amit már forgatnak (és Quadrológia lesz a jelen állás szerint 2017 végére).

Pandora egész világa megfogott, és nagyon sokat gondolkoztam és keresgéltem, hogyan tudnám azt a látványvilágot megmutatni, amit csak a számítógép generált egy rakás grafikus segítségével. Hosszas keresés után ráleltem a megoldás(ok)ra, de ezt majd kicsit később árulom el. Viszont a folyamat nem volt rövid, de legalább rettentő élvezetes és jól dokumentált (közel 500 képem van a készítésről).

További részletekért Klikk ide

2 hozzászólás

avatar

BaluC

november 10, 2013 at 8:15 de.

Ott van a toppon! GRAT!

avatar

BaluC

november 12, 2013 at 9:12 de.

Köszi 🙂 De ha jól hallottam / informáltak akkor valamelyik Disney Land lenyúlta az ötletemet és ők is készítenek egy ilyen dzsungel részletet, csak picit nagyobbat 🙂

You must be Bejelentkezve to post a comment

Translate »